Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 23:43
Jot napisał(a):Wyświetl post
Tak tak, zrobmy od razu druga Anglie, siedzenie na wyznaczonych krzeselkach, jacys smieszni stewardzi, pozniej z dupy wzieci psiarscy pacholkowie ladnie nazywani spottersi, jak wstaniesz pod wplywem emocji to cie zawina, szluga nie zapalisz bo komus sie nie podoba.
To nie teatr tylko stadion i tak ma zostac.
A jak sie nie podoba ze ktos stoi to zwroc mu ladnie uwage a nie placz na forum (to samo sie tyczy tych co stoja w przejsciach). Moze to nie kozactwo, ale chec dopingowania druzyny ? nie pomyslales o tym? wiele ludzi, ktorzy tak robil mozei chcieli dopingowac, bo nie dostali biletow na mlyn.
Ja jakos nie mam problemow z docieraniem do ludzi na stadionie, ladnie trzeba poprosic i masz wszystko
Nie wszyscy mają zamiar wdychać dym papierosowy gdy jakiś komin odpali papierosa ale z tego co kojarzę to jakoś w listopadzie wchodzi ustawa o zakazie palenie więc jak ktoś zapali to będzie mu można zwinąć szluga i zgasić.
Jak powstanie trybuna główna to tam sobie będzie można siedzieć i nikt nie będzie wstawał ale póki co mamy niedokończony stadion i nie mozna wszytkiego
krytykować bez chwili zastanowienia. W sumie ochrony było tyle ze spokojnie można było wymusić na kibicach aby siedzieli a nie stali

MCDave napisał(a):Wyświetl post
Czytaj ze zrozumieniem - napisałem że na górze widoczność jest świetna i pisałem to już dość dawno temu. A resztę opieram na obiektywnych przesłankach - jeśli przychodzę na mecz to chcę widzieć boisko, jeśli pół boiska zasłania mi jakiś betonowy murek to - przykro mi - widoczność z tego miejsca jest bezwzględnie do kitu.
To powiedz w końcu gdzie siedziałeś bo z tych twoich wypocin ciężko cokolwiek zrozumieć. Piszesz że zły widok z parteru a później zaczynasz nawijać o jakimś murku. Do tego stwierdzenie "operam na obiektywnych przesłankach" sugeruje że coś kręcisz
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 18.09.2010 o godz. 23:48.
Odpowiedz cytując