aNouc napisał(a):

|
Ale Ty mylisz pojęcia i wychodzisz z założenia że jeśli dla Ciebie widok nie jest dobry to znaczy że taki jest. No to ja byłem na piętrze E podczas Polska - Australia i widok był bardzo dobry. Takie same spostrzeżenia mieli znajomi po meczu z Koroną i ja nie piszę że widok jest ogółem dobry bo według mnie osobiście taki właśnie jest, ale pójdzie na piętro MCDave i będzie miał inne zdanie. Mimo wszystko troszkę mnie to dziwi, murawa jest o ponad metr obniżona, nie ma żadnych płotów, a odległość jest w ogóle nie odczuwalna, ale nie każdemu się dogodzi, tak źle, i tak niedobrze. Chociaż tak czytam ostatnie komentarze i niektóre problemy są tak absurdalne że mnie głowa rozbolała. Najlepiej jakby do każdego kibica był przyłączany jeden steward, kelnerka, kucharz i sprzątaczka, a bilet kosztował 5 zł
|
Czytaj ze zrozumieniem - napisałem że na górze widoczność jest świetna i pisałem to już dość dawno temu. A resztę opieram na obiektywnych przesłankach - jeśli przychodzę na mecz to chcę widzieć boisko, jeśli pół boiska zasłania mi jakiś betonowy murek to - przykro mi - widoczność z tego miejsca jest bezwzględnie do kitu.