_Vodka napisał(a):

|
Wszyscy stoją w przejściu niewiadomo czemu, największym kozactwem stanie przy wejściu i blokowanie widoczności innym. Wg mnie konieczność wprowadzenie stewardów do kontrolowania zachowania ludzi i wypraszanie "Staczy". Chodze na Reymonta od 10 lat , praktycznie na kazdy mecz. W wiekszosci na sektory stojące. Ale krew mnie zalewa jak przchodze od czasu do czasu usiasc sobie i po prostu pocieszyc sie stadionem i ładnym widokiem a banda baranów stoi - bo stanie jest bardziej kozacki.
|
Tak tak, zrobmy od razu druga Anglie, siedzenie na wyznaczonych krzeselkach, jacys smieszni stewardzi, pozniej z dupy wzieci psiarscy pacholkowie ladnie nazywani spottersi, jak wstaniesz pod wplywem emocji to cie zawina, szluga nie zapalisz bo komus sie nie podoba.
To nie teatr tylko stadion i tak ma zostac.
A jak sie nie podoba ze ktos stoi to zwroc mu ladnie uwage a nie placz na forum (to samo sie tyczy tych co stoja w przejsciach). Moze to nie kozactwo, ale chec dopingowania druzyny ? nie pomyslales o tym? wiele ludzi, ktorzy tak robil mozei chcieli dopingowac, bo nie dostali biletow na mlyn.
Ja jakos nie mam problemow z docieraniem do ludzi na stadionie, ladnie trzeba poprosic i masz wszystko