Wyświetl pojedynczy post
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 23:11
gigant napisał(a):Wyświetl post
Ja byłem na D i wejście spoko, ale nie o tym. Siedząc na górze jednego z narożników nie ma szans zobaczyć przyszłych telebimów, ani na wschodniej ani zachodniej. Zapewniony jest za to darmowy wy...., ze chce łeb u.......ić. Nie chcę mysleć co tam będzie w listopadzie czy grudniu. Tam nawet nie pomoze osłonięcie narożnika, bo piździ też od niższego dachu dawnego D. Generalnie w lecie może ok, ale w chłodniejsze dni delikatnie mówiąc nie polecam.
Widocznośc super.
Zgadzam się całkowicie. Byłem na prawie samej górze f23. Pod koniec meczu zaczeło pizgać mimo że wieczów był prawie bezwietrzny. Konicznie trzeba się tym zająć. Może jacyś fachowcy budowlani mają jakieś koncepcje
Telebimów nie będzie widać ale to wielkim problemem nie jest bo ich po prostu nie będzie...
Żadne nagłośnieni nie jest zwrócone w tamtą strone więc zrozumienie spikera przypominało Dworzec kolejowy w Gdyni Nawet podczas wyczytywania składów miałem problemy ze zrozumieniem.

Czy siatka która jest na samej górze E zostanie zdemontowana Wygląda to strasznie obskurnie. Pęknięte pleksy na D również nie grzeszą estetyką.
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Pero : 18.09.2010 o godz. 23:12.
Odpowiedz cytując