Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 21:57
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nikt sie nie zagalopowal. Po prostu ja widze mecz i mam w dupie slodkie,gorzkie,czy jakiekolwiek inne pierdzenie trenera.

Czy ja nie moge powiedziec ze ktos kto ma w avatarze zbyt cienkiego na Holandie grajka ma zupelnie inne zdanie ode mnie ? Mam wielbic kolesia z nadwaga? Wybacz, nie te drzwi i nie ta bajka.

Martw sie o Wisle bo na dzien dzisiejszy to zaaplikowali jej kilka bramek, a Masaant mial byc trenerem z innej planety

Ja widze ze My mamy ch.. sklad i ch.. trenera a u Was jak z tym jest ? Wiecznie zadowoleni ?

Zagralismi chujowo, wida graczy,tenera i reszty ale szydzic trzeba umiec.

ad. 1) Ciekawa teoria. Słowo "Nadwaga" i "Świnia" w Warszawie mają widocznie znak równości.
Ad. 2) Po meczu z Arsenalem na forum Legii to dosłownie był orgazm jaka to Legia nie jest silna. Pomyślałem wtedy przyjechali, zarobili, odstawili festyniarską szopkę i pojechali. Teraz widzę, że Walter to jednak geniusz skoro ze spółką nałapali tylu jeleni na karnety pokazując im ten kabaret przed sezonem. A stosunek bramkowy Wisła 7-7, Legia 4-9
Ad. 3) U nas widać symptomy lepszej gry, a jak jest z tym u was ?
(...)
Ostatnio edytowane przez flamengista : 18.09.2010 o godz. 22:56.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując