Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 21:30
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nikt sie nie zagalopowal. Po prostu ja widze mecz i mam w dupie slodkie,gorzkie,czy jakiekolwiek inne pierdzenie trenera.

Czy ja nie moge powiedziec ze ktos kto ma w avatarze zbyt cienkiego na Holandie grajka ma zupelnie inne zdanie ode mnie ? Mam wielbic kolesia z nadwaga? Wybacz, nie te drzwi i nie ta bajka.
co innego sprowadzic zawodnika prawie za darmo , od którego nikt sie nie spodziewał cudów , a co innego kilku zawodników za łącznie ponad 2 mln euro z czego kilku za pół miliona już grzeje ławe , bo ich gra jest totalnym nieporozumieniem .

poza tym widziałes gdzies bilbordy z piłkarzami Wisły przed sezonem ? widziałes kampanie reklamową ," powstaje wielka Wisła której nie znacie " ? że o spotkaniu z Arsenalem czyli piłkarskim wrestlingu nie wspomne .

Legia o jakiej marzyłes ? współczuje koledze że ma takie skromne marzenia i małe ambicje . Chyba że tym marzeniem było utrzymanie się w lidze .

Ps. Nasz zawodnik z wielką nadwagą legitymuje się stosunkiem wzrostu do wagi 184 / 78 kilko . Normalnie Eric Butterbean to przy nim cięki bolek
Odpowiedz cytując