Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 21:17
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Nikt sie nie zagalopowal. Po prostu ja widze mecz i mam w dupie slodkie,gorzkie,czy jakiekolwiek inne pierdzenie trenera.

Czy ja nie moge powiedziec ze ktos kto ma w avatarze zbyt cienkiego na Holandie grajka ma zupelnie inne zdanie ode mnie ? Mam wielbic kolesia z nadwaga? Wybacz, nie te drzwi i nie ta bajka.

Martw sie o Wisle bo na dzien dzisiejszy to zaaplikowali jej kilka bramek, a Masaant mial byc trenerem z innej planety

Ja widze ze My mamy ch.. sklad i ch.. trenera a u Was jak z tym jest ? Wiecznie zadowoleni ?

Zagralismi chujowo, wida graczy,tenera i reszty ale szydzic trzeba umiec.
Wielbić nie musisz. Ale obrażać tym bardziej. Za takie coś nawet kibicom Wisły daje się tu bany, a co dopiero innowiercom?

Znajdź moje posty w których piszę, że Maskaant to trener z innej planety. Wiem, że na wszystko potrzeba czasu...dlatego śmiać mi się chciało z tego waszego happeningu związanego z meczem z Kanonierami. I dlatego o tym napisałem.

I nie, nie jestem zadowolony z wszystkiego. Ale nie napalam się na nie wiadomo co jak niektórzy wasi kibice(nie mówię, że Ty) bo wiem, jak różna od mojego wyobrażenia może być rzeczywistość.
Odpowiedz cytując