Wyświetl pojedynczy post
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 19:38
Zimą trzeba naciągnąć Cupiała na wydatki ==>>> tak żeby latem kasa była już tylko na wykupienie Riosa i Cikosa(mi się ten zawodnik podoba), być może Boukhariego(za jakieś grosze) i Chaveza(też za jakieś grosze- chociaż tutaj myślę że rozwiąże tą dziwną umowę i zostanie naszym graczem na dłużej za darmo, choćby silnym rezerwowym). Mam nadzieję na 5 mil. Euro na transfery do dyspozycji holendrów Natomiast oczywiście mam nadzieję, że Valcks został nakierowany na piłkarzy w zakresie 0-800tys Euro w wieku do 24 lat + ew. jakieś darmowe uzupełnienia typu Boukhari itp... Myślę, że skoro nie wzieliśmy Golańskiego to właśnie dlatego, że nie pasował do tej koncepcji(za drogi na drugą opcję, a już dawno nie w pierwszej grupie). Myślę, że obrońcę klasy Glowy tylko młodszego dałoby się znaleźć za jakieś 600tys Euro przy domniemanych znajomościach Valcxa. Podobnie z bocznym obrońcą. Defensywni pomocnicy pewnie drożej chodzą nieco. No i jakiegoś napadziora na zmianę dla Brożka... i będzie git. Czyli z 2,5 mil zimą+ 1,5 mil latem i moim zdaniem jestesmy w raju

PS. mam nadzieje ze ustalilismy cene za Riosa gdzies na 1mil Euro, albo nizej bo jezeli ten zawodnik bedzie gral tak dalej to napewno bedzie mial oferty w granicach 1.5mil Euro. A wieć będziemy musieli zapłacić za zawodnika np te 1.3 mil Euro to jak na nasz klub mega wydatek. A znając życie to specjalnie nie negocjowaliśmy prawa pierwokupu...

Sprawa Łobodzinskiego==> to jednak reprezrentant Polski były może ktoś by go wziął za darmo a u nas jednak z 200 tys Euro pewnie połyka. W naszym nowym systemie to chyba wogole dla niego miejsca nie będzie. Poki jest zdrowy i względnie młody... może ktoś by go wziął... mam nadzieję, że nad tym pracujemy. Garguły np. z taką placą nie opchniemy. Postarajmy się więc z Wojtusiem z całych sił.
Odpowiedz cytując