Wyświetl pojedynczy post
jarus1906
Junior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 19:04
Chciałem podzielić się pewną refleksją co do obecnej sytuacji w naszej drużynie. Mam nadziej, że z każdym meczem będzie lepiej i się mylę.Oby. Doszedłem do wniosku, że niestety nie można w tych warunkach opierać drużyny na obcokrajowcach, a do tego takich jak my mamy. Wisła wtedy kiedy grała najlepiej, miala w 1 składzie góra 3 zagranicznych!!!! Wiem, że to trudne ale musimy wrócić do polityki wzmacniania zespołu najlepszymi polskimi graczami, inaczej czarno to widzę. Jeśli chodzi o poszczególnych zawodników to mam niestety zdanie nie za dobre. Jovanic kosztował 400 tys euro i stwierdzam, że nie jest wart tej kasy, a na pewno nie widzę żeby był lepszy od Pawełka co chyba nie powinno być trudne Bunoza słabiutki, aczkolwiek jeszcze Go nie skreślam. Natomiast Cikos to dla mnie kompletne nieporozumienie i nasz najgorszy gracz na chwilę obecną. Jak stwierdził mój kumpel: On nawet nie mógłby Baszczowi sznurówek wiązać, Alvarez też był lepszy. Żuraw niestety z taką formą nie nadaje się do 1 składu, a zaryzykowałbym stwierdzenie, że w ogóle do Wisły. Obawiam się też, że Boukhari będzie grał bo jest znajomym trenera, a podobnie mnie nie zachwycił. Palijc to tylko szybkosc i nic wiecej. Podoba mi się za to Wilk i uważam, że rozsądny transfer. Dużo biega i walczy, będą z niego ludzie

Moim zdaniem powinni grać w składzie ludzie, którym zależy na tym klubie i chcą dla niego walczyć!!!!Powtarzam walczyć! Więc tym bardziej mnie dziwi, że Małecki jeden z nielicznych, który taki jest grzeje ławę. To jest dla mnie chore. Obyśmy się nie stali drużynom najemników (jeśli już tak nie jest)...
Odpowiedz cytując