Wyświetl pojedynczy post
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 18:20
Sektor E23 prawie sama góra. Wejście koszmar ponad 40 minut stania i wszedłem prawie na "Jak długo na Wawelu". Bardziej widoczne powinny być oznakowania rzędów krzesełek, bo parę osób przede mną gubiło się strasznie.
Mam nadzieję, że te gołe ściany wewnątrz trybuny od Reymana będą czymś przyozdobione. Mam na myśli jakieś fotografie, migawki ze spotkań itd - niech ktoś mądrzejszy ode mnie w tej kwestii się wypowie.

Co do widoczności to mecz oglądało się na prawdę bardzo dobrze. Paradoks w tym że odsunięcie dało lepszy kąt widzenia całego boiska. To na plus. Tak samo sprawa tyczy się akustyki, łeb mnie napier**alał nieźle chwilę po meczu.

Pisane tu było wiele razy o widoku z Błoń na lejących panów w kiblach do pisuarów. Pewnie przeoczyłem i logiczne jest pewnie no ale z drugiej strony jest to samo

Powiem tak że legendarna paszodajnia przed kasami nadal będzie biła niemiłosierną kasę póki nie otworzą punktów gastronomicznych na samym stadionie.

PS

Jeszcze jedno albo ja byłem niewidomy albo w moim obrębie podczas stania w kolejce nie było w zasięgu wzroku żadnego kosza na śmieci. Przez to przy ścianach trybun wszedzie wyrozpierdalane śmieci... . Ktoś tu chyba o czymś zapomniał.
Odpowiedz cytując