Wyświetl pojedynczy post
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 18:07
Kupiłem bilety na sektor D23. Z premedytacją. Żeby można było spokojnie sobie usiąść z dzieckiem 6 letnim które było na meczu pierwszy raz. Po 10 min stania od rozpoczęcia meczu dzieciak zapytał się mnie czy możemy usiąść bo nogi zaczęły go boleć ... Przeszliśmy na sektor D24 bo akurat tam prawie wszyscy siedzieli. Dzieciak z zapartym tchem przesiedział do końca, klaskał, wczuł się w atmosferę meczu i po za kończeniu dopytywał się czy na następny mecz też się wybierzemy. Tak, tak, jestem piknikiem, który chce spokojnie z dzieckiem usiąść w bezpiecznym miejscu. Jak słyszę koło mnie tekstu sędzia ty h .uju i tym podobne to ciśnienie mi skacze. Bo to pożywka dla tych którzy twierdzą że mecze to zabawa dla plepsu i marginesu społecznego. Takim podejściem jak niektórzy tu prezentują to na tych 18 tys. się skończy (nawet po zwiekszeniu pojemności do 33 tys. ) i będą się bardzo dobrze czuć w swoim otoczeniu oglądając te same znajome mordy bo na pikników nie ma na Wiśle miejsca (na pewno do chwili kiedy 2 sektory będą tylko dostępne).

W temacie oświetlenia sektorów. Na sektorze D23 nie było ostrego światła i oglądało się fajnie. Na D24 już takie oświetlenie było i było denerwujące dla oglądającego (trochę raziło i przeszkadzało w oglądaniu). Jak dla mnie dodatkowe oświetlenie sektorów byłoby błędem i pogorszeniem warunków do oglądania meczu.
Odpowiedz cytując