Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 17:46
A mi się wydaje, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Stwarzamy sobie dużo sytuacji potrafimy przeprowadzić składną akcje z czasem będzie widać efekt pracy pana Maaskanta. Brożek w ostatnim czasie radził sobie słabo teraz widać poprawę i zdobywa bramki dla naszego klubu. Z Riosa będziemy mieli wielki pożytek razem z Brożkiem mogą stworzyć dobry duet. Nie przekreślajcie jeszcze szans na mistrzostwo...

Natomiast negatywy to gra Żurawskiego, którego miejsce w składzie powinien zająć Małecki, gdyż drużyna raczej będzie miała więcej z niego pożytku drugi negatyw to forma (lub jej brak) Boguskiego, którego miejsce jest chyba obecnie w Młodej Ekstraklasie.

Co do transferów jakich powinniśmy dokonać to przede wszystkim stoper, który zastąpi kończącego karierę Clebera i boczny obrońca.

Jeśli mielibyśmy dokupić jakiegoś bramkostrzelnego napastnika, który będzie mógł stworzyć duet z Pawłem Brożkiem to Sernas teraz mógłbym dopisać Robaka, który w meczu ze Śląskiem właśnie zdobył trzecią bramkę ci z Widzewa mają dobrych snajperów. Natomiast defensywa Śląska jest drugą najgorszą po Cracovii w lidzea z resztą atak też nie wygląda najlepiej ze Śląskiem (następny mecz u siebie) powinniśmy sobie spokojnie poradzić. Atak - Sernas, Paweł Brożek, Rios lub Robak, Paweł Brożek, Rios byłby chyba najlepszy w lidze.

Z zespołu Widzewa imponuje mi też lewy obrońca Dudu i środkowy Ukah może pokusilibyśmy się o ich ściągnięcie.
Odpowiedz cytując