Wyświetl pojedynczy post
Mocny
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 17:05
Krzychu69 napisał(a):Wyświetl post
Witam, mam wielka prosbe do osob znajacych sie na rzeczy o pomoc. Mianowicie zaczynam powaznie cwiczyc, mam w domu laweczke, modlitewnik, oba gryfy plus oczywiscie hantle. W przeszlosci zacztnalem pare razy, ale niestety nie wiedzialem jak do tego podejsc.Waze 80 kg przy wzroscie 182. Lat 20. W klatce mam niewiele ok 105 cm, oczywiscie bez barkow. Przede wszystkim chodzi mi o fajny wyglad z naciskiem na klatke i biceps. Niestety pomimo prob nie udalo mi sie jednoznacznie dowiedziec za pomoca internetu jak zaczac( ilosc treningow, obciazenie, ewentualne wspomagacze, zakres cwiczen, masa czy rzezba itp. )Wiem, ze w tym temacie jest pare osob ktore znaja sie na rzeczy i bardzo prosze o pomoc. Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ta osoba napisala mi to co wymienilem powyzej. Bedac na wielu stronach po porstu sam nie wiem jakie treningi wykonywac. Jesli ktos bylby uprzejmy troszeczke sie pofatygowac i napisac jakas instrukcje, ewentualnie podac jakies namiary na osobe ktora by mi pomogla- bylbym bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje za pomoc

zacznij od treningu obwodowego zeby sie troche ogolnie rozwinac i wkrecic w treningi , po jakis 3 miesiacach mozesz juz sprobowac podzielic treningi z priorytetem na to co cie interesuje , no i zacznij sie prawidlowo odzywiac , jak nie masz czasu jesc obiad co 3 godziny mozesz kupic jakiegos gainerka (jesli interesuje cie masa) , z innymi odzywkami na razie sie wstrzymaj

http://www.mocnyblog.pl/2007/11/26/a...-training-act/
Odpowiedz cytując