Oldpara napisał(a):

...
3. Widoczność z E21 - fenomenalna! Mam wrażenie że z balkonu u góry nie ma miejsca z którego byłoby widać słabo. Nawet z narożników. Można ewentualnie wziąć mini lornetkę, jeśli chcesz mieć zoomy jak w TV co jakiś czas, ale generalnie komfort oglądania meczu na stadionie jest super. W końcu stadion wygrywa z kanapą przed telewizorem, nawet dla dziadków i pikników
....
|
Co do widoczności, to specjalnie przeszedłem się po praktycznie całej górze E i nie "mam wrażenie", ale jestem pewien, że widoczność jest kapitalna. Wiele razy oglądałem mecz z dużo bliższego boiska dawnego A (zarówno z dołu jak i z samej góry), i ... nie miałbym ochoty tam wrócić, gdyby to było możliwe! Mam wrażenie, że to cofnięcie od boiska (nieco paradoksalnie) nawet poprawia komfort oglądania, tzn. zdecydowanie wolę ten kąt (pionowo) pod jakim widzi się płytę boiska i zawodników + to cofnięcie powoduje, że fajnie zwiększa się kąt poziomy pola widzenia. Wrażenia z oglądania - duuży plus, kto wie, czy to na co tak narzekaliśmy (odległość od płyty boiska) w rzeczywistości nie okazało się zaletą. Jeśli już to gdzieś przeszkadza to prędzej w dolnej części E, ale tu lepiej niech wypowiedzą się ci, którzy tam byli.