Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 12:10
Kilka uwag na temat stadionu po dziewiczym meczu:

1.Brak parkingów katastrofalny - 25 min szukaliśmy miejsca do zaparkowania, po czym wylądowaliśmy w jakimś błocie. A to dopiero połowa stadionu otwarta. Bedzie wielki problem, jak zacznie przychodzić 30 tys ludzi

2. Bramki słabo przepustowe - przy wejściu na E21 o 19.40 był tłum, tumult i przepychanki - kołowrotki nie działały, ochroniarze nie sprawdzali dokumentów, tylko targali bilet i z grubsza obmacywali. Przyjechałbym wcześniej, ale zmarnowałem kupę czasu na stanie w korkach i szukanie parkingu.

3. Widoczność z E21 - fenomenalna! Mam wrażenie że z balkonu u góry nie ma miejsca z którego byłoby widać słabo. Nawet z narożników. Można ewentualnie wziąć mini lornetkę, jeśli chcesz mieć zoomy jak w TV co jakiś czas, ale generalnie komfort oglądania meczu na stadionie jest super. W końcu stadion wygrywa z kanapą przed telewizorem, nawet dla dziadków i pikników

4. Siedzenia bardzo wygodne, barierki bardzo fajne. Bez nich byłoby mniej wygodnie - można się oprzeć, powiesić kurtkę itp. Wykonanie barierek trochę tandetne, ale bez tragedii - w końcu nie jesteśmy w teatrze. Siedziało nas trzech ponad 100 kilowych gości obok siebie i było ok.

5. Akustyka - obłędna! Ryk, kocioł, gwizd.... Mnie, starego wyjadacza i weterana koncertów Black Metalowych bolały uszy. Serio.

6. Jak to zauważyli na forum Legii, w TV dosyć głośno słychać było zapiewajłe z naszego młyna. To chyba kwestia rozmieszczenia mikrofonów Canal+ bo na E21 słychać go było słabo i niezbyt często, za to super słychać było efekt jego pracy - czyli ryk sektora E

7. Oczywiście na meczu wszyscy jak trybuna długa i szeroka stali Trzeba będzie zatrudnić stewardów, żeby zrobić jakieś siedzące sektory dla dziadków i dzieci

Generalnie, stadion, mimo niedoróbek często na tym forum wytykanych daje radę jak cholera. Będzie kocioł, będzie twierdza, będze super.

Wydaje mi się jednak, że te 17-20 tys widzów które było na stadionie to taka nasza żelazna gwardia. I jak będą otwarte pozostałe trybuny, to na następne 15 tys widzów dział marketingu będzie się musiał nieźle natrudzić, żeby na stadion zaprosić. Mam nadzieje, że nie zaśpią, mają jeszcze 2 miesiące.

Na pewno piwo i dobra gastronomia by pomogły
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując