Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 11:48
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
A kogo to interesuje jak to się prezentuje w TV. Na trybunach jest odpowiednio jasno, a to że wygląda to na ciemności to wina kamer które nie mają tak dobrej adaptacji na światło jak oko, co można zaobserwować podczas meczów w dzień jak kamera przechodzi z części nasłonecznionej w zacieniowaną. Też wówczaas wygląda to jak egipskie ciemności
Porownujac oswietlenie na Legii czy Pasach u nas praktycznie go nie ma. Obchodzi na przyklad mnie.
Mysle ze sa to kwestie estetyczne jak np na wschodniej, ale patrzac np na mlyn to oprawy kolejne sezony na R22 beda kiepsko doswietlone od gory. Juz na dawnym D nie bylo widac napisow na samej gorze. Roznice w oswietleniu na G bylo fajnie widac ze wschodniej, bo na G polowa trybuny jest niezle doswietlona dzieki odbijaniu swiatla przez murawe, ale od polowy trybuny przy braku doswietlenia z góry robi sie ciemno.
Zobaczymy jak to sie bedzie prezentowac po zakonczeniu budowy. Jest to detal ale warto takie detale poprawiac bo jest na to w tym momencie czas. Bo takie detale jak dobre oswietlenie tworza klimat stadionu.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując