Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 11:32
Najlepsi na boisku zdecydowanie:

1.Wilk - świetny transfer, biega, podaje, dobry odbiór, trochę strat w środku pola, ale nawet pomimo tego był wiodącą postacią w drugiej linii.

2.Paweł Brożek - właściwie strzelił dwie bramki, dobrze rozgrywał, bardzo inteligentne zgrania głową - jednym słowem powoli wraca stary, dobry Paweł.

3.Gordan Bunoza - najlepszy z obrońców, czysto interweniujący, z każdym meczem coraz pewniejszy, nie popełnił dziś rażacych błędów, jak dla mnie piłkarz numer trzy tego meczu.

4.Andy Rios - technicznie jest o jakieś dwie klasy wyżej niż reszta drużyny. Gdyby tylko jeszcze czasami potrafił dograć, nie tylko kiwać byłoby fantastycznie. Zdziwiła mnie bardzo jego zmiana w 64 minucie.

Niestety po raz kolejny najsłabszymi zawodnikami byli Żurawski i Sobolewski. Szczególnie rozczarowuje mnie ten drugi, nie wiem dlaczego ma jakby "zarezerwowane" miejsce w pierwszym składzie Wisły. Trzeci mecz pod rząd przechodzi obok gry. To już nie jest ten Radek i szczerze, to przestałem już wierzyć, że kiedykolwiek odzyska dawną formę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując