Wyświetl pojedynczy post
kokrys
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2010, 04:07
A ja powiem że w dzisiejszym meczu strasznie pozytywne wrażenie zrobił na mnie Gordan, chłopak mimo że wielki jak dąb to i biegać potrafi całkiem szybko, łatał dziury po lewej po Pajliciu(tutaj się nie spodziewałem że zawodnik usposobiony ofensywnie zagra jakoś rewelacyjnie na obronie) i przede wszystkim bardzo dobrze czytał grę, zdarzyła mu się wpadka, mianowicie faul na samym początku 2 połowy, ale jego występ jak i postępy które robi z meczu na mecz oceniam bardzo pozytywnie. Moim zdaniem zagrał o niebo lepiej od Clebiego którego niestety trzeba zganić bo przy drugiej bramce zawalił bardzo(nawet nie wyskoczył do piłki). Czekam na debiut Chaveza na obronie. Jakoś w głowie mi się nie mieści żeby facet który ze swoja drużyną awansował na Mundial i zagrał tam 3 pełne spotkania (i to całkiem niezłe z tego co pamiętam) był gorszy od co by nie było kończącego karierę emeryta który w 2 meczach zawalił 3 bramki.

(obserwacje nt Bunozy są z 2 połowy rzecz jasna bo w pierwszej to nie widziałem tak dobrze co tam się pod naszą bramką działo z racji sporawej odległości )
Odpowiedz cytując