crazykaro napisał(a):

|
To pisz od razu że się kołowrót zaciął
|
Przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta. Masz pretensje o to, że nie napisałem tego wielkimi literami? Bo to jest tam napisane!
Cytat:
|
i nie lamentuj, że za mało kołowrotów. Albo chcesz mieć spokój aby ludzie z innych sektorów się nie ryli na sam środek trybuny i 2 kołowroty albo połączone sektory cały rząd kołowrotów. Ile ma taki sektor? 700 osób? Przy dwóch kołowrotach spokojnie można wejść na stadion poniżej jednej godziny
|
Ta trybuna ma prawie 9 tyś osób, po tym co zobaczyłem oceniam, że górne sektory do dolnych mają się mniej więcej jak 2:1. Do górnej części prowadzą 4 podwójne kołowroty, co teoretycznie daje ok 1500 osób na 1 podwójny kołowrót przy założeniu, że ci ze środkowych sektorów obu skrzydeł trybuny grzecznie podzielą się po połowie. Sądząc jednak po relacjach wchodzących skrajnymi wejściami to to się tak ładnie nie rozłożyło. Więc podwójny kołowrót jest przewidziany nie na 700 a jakieś 1500, a w rzeczywistości szacuję, że prawdopodobnie nawet jakieś 1700 osób mogło zechcieć skorzystać z tego wejścia.
derr napisał(a):

|
były sygnały zeby byc wczesniej ale jak wszyscy wala za 15 to co sie dziwic
|
Następny ... liczyłeś jaka część osób przyszła za 15, że tak swobodnie rzucasz tym "wszyscy"? Nie wiesz, nie byłeś, nie widziałeś, a wiesz "lepiej" i pierd...isz
KaSzTaN napisał(a):

Wyluzowac wszyscy. Bo i jedni i drudzy maja racje.
Faktycznie byl problem z wejsciem na GÓRE, przechodze kolo bramek a tu tyleeee ludzi, wielkie kolejki (ok 19.30-40) a tu podchodze nawet do nie swojej (mialem na E14) E11,E12 - nawet jednej osoby nie bylo w kolejce... troche nie rozumiem co sie dzialo z wpuszczaniem na gorne sektory, bo na dolne wogole nie bylo kolejki, napewno sa wieksze, ale cos oprocz tego musi byc..
|
Dzięki, bo patrząc po wpisach niektórych "wiedzących lepiej", to wkrótce ktoś by mi zaczął grzecznie tłumaczyć, żebym się zbadał, czy nie miewam halucynacji.