|
Mialem napisac co mysle o tym meczu, ale uprzedzil mnie trener. Cieszy mnie ze widzi co bylo przyczyna takiego a nie innego wyniku. Poki obrona nie zacznie grac poty pomoc i atak bedzie grac niepewnie wiedzac ze musi non stop asekurowac defensywe.
Co do personaliow, to Zuraw chyba musi odpoczac bo wolny i traci duzo pilek. Dziwi mnie tez wychwalanie Wilka. Chyba Wam jego gol zaslonil prawdziwy obraz jego gry. Duzo strat, dymali go pilkarze korony jak chcieli (postura Boguskiego na DM to niestety nie najlepsze perspektywa) nie mowiac juz o 1 bramce dla Korony ktora padla z wolnego ktorego w duzej mierze sprokurowal Wilk dajac pilkarzowi Korony miejsca tyle ze chlop mogl sobie biec przez 30 metrow bez problemow. Sobol niestety nie te lata. Boguski... brak slow (na rozgrzewce triki, a w meczu w pilke trafic nie umie). Cleber najlepiej zeby tez odpoczal ale nie ma kogo puscic chyba (swoja droga Chavez to musi byc niezle drewno).
Pozytywy to Boukhari u ktorego widac spokoj i opanowanie. Poprawne przyjecie (wiem ze to smieszne ze sie o tym wspomina u pilkarzy ekstraklasy ale inni maja z tym problemy. Nizle podania i widac ze generalnie mysli na boisku a przy tym ciezko pilka mu odebrac. Brozek widac ze sie odblokowal i bedzie chyba juz tylko lepiej. Rios poprawnie, podanie na 1:0 cud malinka, nikt by takiego nie poslal. Szkoda ze maaskant go sciagnal zamiast zurawia.
Doping bardzo fajny i fajnie E sie dolaczalo...
|