lordes napisał(a):

Ja byłem na E21 i wchodziłem całe 5 minut około godziny 19:20 podobnie z wyjściem nie było żadnego problemu natomiast co do stadionu to wrażenia bardzo pozytywne
|
To napisz nam jak się to robi. Ja byłem 19:20 pod E23 i wchodziłem prawie 40 minut, do E24 kolejka była równie długa. A słyszałem od mijanych gości bliższych początku kolejki skargi na to, że stoją już po pół godziny czy dłużej.
Generalnie oprócz tego że tak duży sektor jak E23 dzieli wejście jeszcze z innym (na dokładkę otwarta była tylko połowa kołowrotu) to można określić tylko jako efekt pracy pijanego architekta. Każdy z dolnych sektorów, sporo mniejszych od tych górnych, ma osobne wejście z pełnym podwójnym kołowrotem. W efekcie przez cały czas oczekiwania do bramki na E13 nie widziałem kolejki dłuższej niż kilkuosobowa.
crazykaro napisał(a):

|
Bo ludzie mysleli ze jak przyjdą 15 min przed meczem to wszyscy wejdą na raz. O 1930 nawet połowa trybuny nie była zajęta gdy cała D już była stłoczona. Żenada to jest postępowanie ludzi którzy myślą że jak przyjdą na chwilę przed meczem to wejdą bez problemow
|
Byłeś pod E, widziałeś jak się tam wchodziło? Jak nie, to nie pisz bzdur.