Wyświetl pojedynczy post
Adasss
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2010, 22:29
lordes napisał(a):Wyświetl post
Ja byłem na E21 i wchodziłem całe 5 minut około godziny 19:20 podobnie z wyjściem nie było żadnego problemu natomiast co do stadionu to wrażenia bardzo pozytywne
To napisz nam jak się to robi. Ja byłem 19:20 pod E23 i wchodziłem prawie 40 minut, do E24 kolejka była równie długa. A słyszałem od mijanych gości bliższych początku kolejki skargi na to, że stoją już po pół godziny czy dłużej.
Generalnie oprócz tego że tak duży sektor jak E23 dzieli wejście jeszcze z innym (na dokładkę otwarta była tylko połowa kołowrotu) to można określić tylko jako efekt pracy pijanego architekta. Każdy z dolnych sektorów, sporo mniejszych od tych górnych, ma osobne wejście z pełnym podwójnym kołowrotem. W efekcie przez cały czas oczekiwania do bramki na E13 nie widziałem kolejki dłuższej niż kilkuosobowa.

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Bo ludzie mysleli ze jak przyjdą 15 min przed meczem to wszyscy wejdą na raz. O 1930 nawet połowa trybuny nie była zajęta gdy cała D już była stłoczona. Żenada to jest postępowanie ludzi którzy myślą że jak przyjdą na chwilę przed meczem to wejdą bez problemow
Byłeś pod E, widziałeś jak się tam wchodziło? Jak nie, to nie pisz bzdur.
Odpowiedz cytując