Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2010, 09:39
Pisałem zaraz po losowaniu Amiki,że jedyne punkty jakie mogą zdobyć to właśnie z Włochami. Oni tradycyjnie lekceważą swoich rywali, oczywiście jeśli nie są oni z Anglii lub innego silnego piłkarsko kraju. Bo z Anglii to wiadomo, United - Roma 7 i do domu. Nie oglądałem pierwszej połowy i gdy zobaczyłem wynik to w sumie też o dziwo zaskoczony nie byłem. Początek drugiej połowy to masakra w wykonaniu Juventusu. Robili z Amiką co chcieli. Strzelili jedną, później genialne uderzenie "Alexa"i wydawałoby się,ze pozamiatane. Sądziłem,że będą nadal cisnęli a oni niby coś tam grali na nadzwyczajnym luzie jak dla mnie. Zamiast szanować piłkę to bawili się w jakieś przebijanie, takiej gonitwy nie widziałem dawno. I tak w sumie z niczego poszła kontra i bajeczny strzał tego na R. Super brama. Teraz Makarony coś tam mogą narzekać,kogo to interesuje. Zgubiła ich pycha i pewność siebie. Remis super wynik,tym bardziej u Włochów. Pewnie,że co niektórzy będą na świecie, w Europie deprecjonować ten wynik, ich problem. Wiadomym jest,że gdyby Juventus zagrał o życie to po pół godzinie Amika byłaby zmiażdżona. Zagrali nędzę do tego z lekceważeniem i zapłacili za to cenę. Teraz Włochy się z nich śmieją, zasłużyli sobie na to. Jest to duży plus dla naszej piłki, mówi się o niej w pozytywnym znaczeniu. W rewanżu też rożnie może być,tym bardziej,że jak Juve będzie kiepsko grał w lidze to w ogóle odpuszczą LE. Ale tak jak mówię,nie ma co patrzyć na frajerów tylko ich lać jak się da. Druga sprawa to taka,że prezes Juventusu publicznie mówi,że gra w LE to dla nich w sumie kara. No to jeśli kara to nich odda miejsce komuś dla kogo będzie to frajda. Platini powinien coś z tym zrobić. Bo to nie pierwsze takie gadki Włochów.

Teraz Amikę o ironio jak dla mnie czekają baty od dużo słabszego niż Juve Salzburga. Różniej rozjedzie ich City i tyle bajki.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 17.09.2010 o godz. 09:43.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując