Wyświetl pojedynczy post
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.09.2010, 09:06
domenica90 napisał(a):Wyświetl post
Zaraz ci "wierni kibice" każą ci się przerzucić na Lecha
do mnie pijesz? Bo mi już ręce opadają. Bo jak jakiś mis malinowy pisze
Cytat:
naprawdę, robią to , czego Wisła w niedalkiej przeszłosci w swych najlepszych latach nie potrafiła wykonać.
to mnie trafia, i zgodnie z prawdą prostuje, że Wisła w bliskiej przeszłości osiągała takie same wyniki w europie jak nie lepsze, a biorąc pod uwagę całą historię to Lech nawet razem z Amicą nie pierdną.
Drugi potem pisze
Cytat:
Nie trzeba, jarajmy się dalej minionymi czasami świetności Wisły
Więc po co się chłop ma frustrować, niech będzie kibicem "polskiej piłki klubowej". Sugestia żeby się przerzucił była tylko dla jego dobra, nie będzie musiał być z drużyną w gorszych chwilach, zawsze jakiś klub będzie na topie. Oszczędzi sobie nerwów. Oczywiste jest, i tak jest na całym świecie, że kluby mają lepsze i gorsze momenty w swojej historii. A jak ktoś pisze, że czas Wisły już minął, to myślałem że obowiązkiem każdego wiślaka jest zareagowanie. Widocznie się pomyliłem.

A tak w ogóle, to mam wrażenie, że prawdziwy kompleks do Lecha to mają właśnie Ci, którzy tak się do niego trzepią. Ja mecz oglądnąłem, przetarłem oczy ze zdumienia w pierwszych 30 minutach jak każdy kto zna nasze realia, potem w zasadzie wróciło do normy, w 92 minucie aż gwizdnąłem że taka brama wpadła. Koniec meczu, szybka myśl - zaskoczenie, a potem ciekawość co pokaże PSG. Ani mnie ziębi ani parzy ten wynik, niech sobie Lechici poczują to co my kilka lat temu, zarówno Ci co byli w Rzymie czy Gelsenkirchen, jak i ci przed tv. Wiem, że za kilka lat, może nawet za rok, to my będziemy na ich miejscu. A Wy się pucujecie do nich bo wam żal dupę ściska że to nie Wisła, zapominacie że to Wisła jest dużo bardziej utytułowanym klubem w Polsce, .pierdo.i.cie o jakichś minionych latach świetności . . .
Ostatnio edytowane przez witeq : 17.09.2010 o godz. 09:12.
Odpowiedz cytując