Jaroo1 napisał(a):

No ja dostalem niedawno bana za to ze nazwalem pokemonami czesc uzytkownikow ktorzy podczas meczu wypisuja te wszystkie "jeeeest gol, juhu 1:0, o ....a 0:1, Bogus ty cipo, Łobo kopnal prosto piłke brawo!" itd itd i to wszystkow tematach meczowych. Pokemony robia sobie z forum czat i jakas bezsensowna dyskusje ale moderatorzy nie chca tego widziec. A kiedy ktos nazwie rzeczy po imieniu to jest gszony. Nie wiem o co chodzi, moze poprostu lepiej trzymac tu sfore pokemonow bo na stronie sa reklamy i kazdy uzytkownik sie przyda. Pisalem o tym pokemoniarskim zjawisku kilkanascie czy kilkadziesiat postow wyzej ale bez odzewu.
Tak czy siak wracajac do sedna to za pokemona jest ban. A i jeszcze jak mod daje bana to moze napisac "od pokemonow to mozesz sobie w domu wyzywac"- no bo mi tak napisal.
|
co Ty opowiadasz? Przeciez wolfy za pokemonów nie dostaje bany:] To jest właśnie kolesiostwo. Dlatego chce zapytac czy ktoś z modów może konstruktywnie się wypowiedzieć bo post orzeu nie porusza żadnego problemu, który tu przytoczyłem.
Aha do wolfego: wolfy ja z tym zyję :] dostałem zakaz ponad miesięczny i siedziałem cicho, jaki widzisz problem w tym aby zrobic sobie 3 4 7 i 10 konto? Ja nie widzę żadnego, ale mnie nie bawi zabawa w chowanego jak już wcześniej pisałem.