Cytat:
Ty nazywasz ich "pokemonami"-swoją drogą powinien być chyba ban za obrażanie innych
|
No ja dostalem niedawno bana za to ze nazwalem pokemonami czesc uzytkownikow ktorzy podczas meczu wypisuja te wszystkie "jeeeest gol, juhu 1:0, o ....a 0:1, Bogus ty cipo, Łobo kopnal prosto piłke brawo!" itd itd i to wszystkow tematach meczowych. Pokemony robia sobie z forum czat i jakas bezsensowna dyskusje ale moderatorzy nie chca tego widziec. A kiedy ktos nazwie rzeczy po imieniu to jest gszony. Nie wiem o co chodzi, moze poprostu lepiej trzymac tu sfore pokemonow bo na stronie sa reklamy i kazdy uzytkownik sie przyda. Pisalem o tym pokemoniarskim zjawisku kilkanascie czy kilkadziesiat postow wyzej ale bez odzewu.
Tak czy siak wracajac do sedna to za pokemona jest ban. A i jeszcze jak mod daje bana to moze napisac "od pokemonow to mozesz sobie w domu wyzywac"- no bo mi tak napisal.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.