Wyświetl pojedynczy post
Bialix
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2010, 20:43
Ja żałuję tylko kuponu No ale trudno, odkuję się na czymś innym

Lech zagrał świetnie w porównaniu z tym, co dzieje się w Ekstraklasie. Może i Juve było bez formy, może Rudnevs i kumple zagrali mecz życia, ale nijak się ma to do faktów. Juve zremisowało z Lechem u siebie. Wisła przegrała dwa mecze z Azerami. Legia nie grała w ogóle w pucharach. Ruch się błaźnił niemiłosiernie, a Jagiellonia grać coś tam grała, ale poległa.
Lech gra w LE i idzie mu póki co nieźle. Może dostanie łomot od City, Austriaków i Juve. Grunt, że o wyniku będą jutro trąbić wszystkie media, bo portale w sieci już dostały szału :]

Ja bym chciał żeby nasi taki mecz kiedyś zagrali w pucharach. Lazio i Barcelona (swoją drogą był to już mecz o pietruszkę wtedy) były dawno. Juve - Lech skończyło się pół godziny temu i może być kluczowym wynikiem dla rywalizacji w grupie.

Nawet pasowałoby mi gdyby Lech wszystko wygrywał po drodze aż do finału (bo miło oglądać polski klub we wrześniu w pucharach), choć chciałbym, żeby w finale padł Na krajowym podwórku możemy się żreć ile chcemy a nawet jest to wskazane. Wiadomo, że jak inna drużyna dostaje w Europie łomot, to trzeba się pośmiać, że dziady, że du*y wołowe etc. Ale jak gra ładnie i da się to oglądać to niech wygrywa, bo czemu nie?
Gratulacje dla Lecha, Zieliński pewnie utrzyma posadę, choć w lidze gra piach. Zremisować z Juve, tak uznaną marką i to u nich to spory wyczyn.

Choć kuponu szkoda

A nasze grajki powinny się wziąć do roboty. Bo skoro Lech potrafi, to oni też :]
Odpowiedz cytując