wolfy napisał(a):

A wcześniej typem wszystkich skrzywdzonych byłem ja. Taki 1q2 dałby sobie rękę uciąć, że go prześladuję. Przejąłem pałeczkę od Wilka, którego szlag trafił po kolejnej nagonce pokemonów.
Niby nie moja broszka, bo już się nie muszę z dzieciarnią użerać, ale łatwo chyba zauważyć pewien wzorzec.
Nie wiesz od kogo dostałeś bana, to nie rzucaj oskarżeń na ślepo. Z doświadczenia wiem, że nie dałem nawet 50% przypisywanych mi banów. Miałeś pecha, bo Twoja literówka mogła zostać odczytana dwuznacznie - a moderatorzy mają zwykle za mało czasu, żeby nad każdą sprawą się pochylać. Jak ja moderowałem - popełnialiśmy błędy, teraz pewnie jest podobnie. Naucz się z tym żyć.
Jeżeli uważasz, że ktoś tutaj czyha na Ciebie - cóż, ociera się to o paranoję. Uwierz, że z drugiej strony barykady to wygląda zupełnie inaczej - sam często nie pamiętałem po kilku dniach komu dałem bana. Tak zwyczajnie - moderowanie to tylko niewielki, bardzo mało istotny wycinek życia każdego z nas, więc lepiej tego nie demonizuj. Naprawdę myślisz, że dorośli ludzie podniecają się gnębieniem jakiegoś lucka z forum TWSD? Ale tak na serio?
|
Ja tak myślę. Mało tego uważam że jest wielu moderatorów którzy są po prostu zakompleksieni,i się dowartościowują rozdawaniem banów na lewo i prawo, myśląc że przeciętny użytkownik forum po dostaniu bana wyrywa sobie włosy z głowy,lub podcina żyły... Naprawdę myślisz ,że dorośli ludzie podniecają się kłótniami na tym forum z anonimowymi ludźmi? (Ty nazywasz ich "pokemonami"-swoją drogą powinien być chyba ban za obrażanie innych

) Ale tak na serio?