Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2010, 12:01
lucekj napisał(a):Wyświetl post
wolfy, ale to przecież Mały fochował Kasprowi a nie Maciejowi :], chyba, że "pierd.. nie gram" nie jest dla Ciebie skakaniem do oczu
Kasperczaka to wszyscy mieli w głębokim poważaniu, począwszy od prezesa, na piłkarzach skończywszy. Małecki po prostu posunął się za daleko, ale przykład szedł z góry. Basałaj od początku robił z niego szmatę podsyłając mu na testy jakichś frajerów, Kasperczak w ramach protestu nie wziął na obóz młodych z ME, żeby uwypuklić braki kadrowe ( w pewnym momencie - 12 graczy z pola ). Z perspektywy czasu trochę mi go żal, że pozwolił się tak traktować.
Gdyby miał jakikolwiek posłuch, to nie leciałby z Małeckim do prasy, tylko sprawę załatwiłby sam. Zmusił Basałaja do działania, a ten pogroził Małemu palcem i go odesłał z powrotem.

Skorża miał w Wiśle nieporównywalnie lepszą pozycję, a i tak mu się wszystko posypało.

lucekj napisał(a):Wyświetl post
tzn z drugiej ręki typu:

"mój kolega ma brata, a jego żony przyjaciółka szwagra, który zna tutaj DJa" ?

lol
"lol"?
Na nic więcej Cię nie stać?

Dlatego napisałem, że dla wyznawców to i tak będzie nie do zaakceptowania, co zresztą mało mnie obchodzi. Ja nie zbymak, po prostu takie sygnały do mnie dotarły...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.09.2010 o godz. 12:13.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując