Wyświetl pojedynczy post
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2010, 11:22
Drodzy moderatorzy.

Ubolewam nad faktem, iż w naszych wiślackich szeregach jest pełno zawiści, wrogości i negatywnej polskości.

Chcę się odnieść do mojego posta (który został zresztą wykasowany) po przegranym meczu z Ruchem Chorzów.

Dostałem bana za zrobienie LITERÓWKI (które zdarzają mi się bardzo często). Wystarczy zjeść jedną literkę aby dać pretekst (Markusowi?) na wlepienie bana.

Czy tak trudno zrozumieć, że niekoniecznie celowo można napisać SRAKA jedząc T (pierwotnie STRAKA)

Wiele obraźliwych tekstów można przeczytać na tym forum od modów, byłych modów czy zwykłych użytkowników.

Dla mnie hipokryzją jest pisanie o eliminacji KOLESIOSTWA Skorży, a jednocześnie wpierając wulgaryzmy (które podobno są wbrew regulaminowi) użytkowników, zaprzyjaźnionych z modami, czy to jest ok

Przecież, niektórzy po naszych zawodnikach rzucają .urwami i dostają bany krótsze niż ja. Jaką wagę ma epitet rzucony w kierunku Wiślaka, a jaką zjedzenie litery?

Szanujmy się wzajemnie, to że ktoś ma inne poglądy na pewne sprawy nie oznacza, że trzeba mu zatykać usta KASUJĄC posty (bojąc się o swoją reputację vide Markus w naszej rozmowie na temat finansów Wisły).

Nie jestem leszczem, pokemonem i gościem, który nie zna panujących tu zasad i zalogował się miesiąc temu.

Co da Wam ban, jak mogę utworzyć w ciągu jednego dnia 10 kont z 10 różnych IP Wiecie przecież, że nie loguję się z jednego tylko z piszę z kilku różnych miejsc.

Po co bawić się w chowanego? Możecie zbanować konta, maile, IP, ale i tak jak będę chciał zabrać głos to to zrobię.

Czekałem jednak ten ponad miesiąc, bo szanuję pewne zasady. Kilka razy chciałem zabrać głos jak mnie MArkus przywoływał do tablicy (może robił podpuchę ), ale czekałem do końca kary.

Tak więc chciałbym zapytać czy ktoś z władzy ma jaja aby przyznać się do zbanowania?
Bo powód "SRAKA" jak dobrze wiedzie był TYLKO pretekstem, regulamin jest nagminnie łamany przez wszystkich, wiadomo, że na niektóre sprawy przymyka się oko, na inne nie można, ale żeby za coś takiego

Moim typem jest MArkus oczywiście (choć mogę się mylić), z innymi nie miałem zatargów.
Odpowiedz cytując