Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2010, 06:54
Bronowianin napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem z czego tu się cieszyć? Przecież plakaty na słupach ogłoszeń informujące o meczach były w latach 20-tych ubiegłego wieku już chociażby... Chociaż rzeczywiście jak na warunki naszego klubu parę małych plakatów rozklejonych po mieście to spory wyczyn, bo jest to u nas w ostatnich czasach rzadkość. Z filmikiem na 20 sek. też się w sumie wysilili bo wcześniej takiego czegoś nie było

Prawda jest taka że jakbyś nie był zainteresowany tym meczem i nie był kibicem, to drobny i szary plakacik nie rzuciłby Ci się specjalnie w oczy. U nas coś takiego jak kampania reklamowa wzorem Legii żeby wpaść na stadion to kosmos, nikomu by się takie coś nie śniło nawet... Kampania na Wiśle jest taka mniej więcej że kup bilet i spier..... Kolejka na 5 godz., niepewność czy dostaniesz bilet, z cztery okienka kas i nawet się im nie chciało pomyśleć o czymś takim jak karnety.

W tym temacie, albo o budowie stadionu zauważyłem dyskusję o tym czemu nie ma u nas internetowej sprzedaży biletów. Dziwię się że nawet o czymś takim rozmawiacie, skoro mają u nas problemy z rozprowadzeniem zwykłych, papierowych wejściówek, w dodatku dość drogich jak na mecz rozgrywany na placu budowy gdzie nie można nawet zjeść czegoś ciepłego - w przeciwieństwie do boiska w Bytowie, Wodzisławiu albo Żywcu... Tak mi się powiedziało o tych 'arenach', bo to jedne z 'lepszych' obiektów jakie przypominam sobie że odwiedzałem w niedawnym czasie.
Nie zapominaj że za Legią stoi holding medialny i kilka kanałów TV w jego ramach na których za darmo Legia może się reklamować.
Co do reszty masz 100% racji - jest u nas prowizorka.
Ostatnio edytowane przez Donson : 16.09.2010 o godz. 06:58.
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując