Wyświetl pojedynczy post
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2010, 19:33
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pierwsza część nie ma absolutnie nic do rzeczy, a co do drugiej - te 60% to niby skąd wziąłeś? Gość jest żenująco słaby, zawsze taki był. Miał okres, że mógł sobie pograć z kontry w Zagłębiu, ale to było maksimum jego możliwości.

Koleś ma jeden zwód, żałosny strzał i rzadko kiedy dobrze dośrodkuje. Niby gdzie te pozostałe 40% się kryje?

Podstawą oceny piłkarza jest jego gra - a że Wojtek to prywatnie miły człowiek nie jest powodem, dla którego powinien zostać w Wiśle.

Od razu mówię, że to nie odnosi się wprost do Ciebie wolfy, bo jesteś akurat dość powściągliwy w besztaniu...

Oceny, owszem. Jebania - nie.

Nikt, z obecnych piłkarzy Wisły, nie zasłużył na to żeby go szmacić, tak jak to robicie na tym forum. Ba! Podstawy dobrego wychowania wymagają tego, żeby każdego, dobrego człowieka szanować. Ale wam wystarczy to, że ktoś źle zagrał, żeby go traktować jak szmatę. Fajny system wartości. Pogratulować.

A co do tego, że ma 50/50. Owszem nie wygląda to dokładnie w ten sposób, ale jest to bardzo blisko prawdy. Przypominam, że kontrakt motywacyjny to nie tylko wejściówki, ale też premie za mistrzostwo, LE, LM itp. więc ostatnio to kokosów Łobo nie zgarnia...

Skąd wziąłem 60%? Bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem co Łobo pokazywał na treningach, wiem co potrafi, a ile z tego pokazuje. Wiem, że w przeciwieństwie do niektórych, chodzi ćwiczyć na siłkę itp.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując