Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2010, 12:48
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Oni tam mają na pieńku z Iwańskim. Ja bardziej wierzę w tym względzie "Weszło".
ja rozumiem, ale ...
czytając o zachowaniu np. Iwańskiego za czasów ZL, jeśli to było prawdą, to ja pokładam wiare w wersje o robieniu beki z Vrdoljaka, +zagubiony Rzeźniczak

IMHO, pokrzywdzeni piłkarze mogli pójść do swojego kolegi, jakim jest Dawidziuk by ich troszke przyretuszował.

p.s. "Legia o jakiej marzyłeś "

E: Skorży nie oceniam,to że nie mam jaj wiedzą wszyscy, u nas miał krótką ławkę, więc zero konkurencji pomiedzy pozycjami. Na Legii teraz przyjechali obcokorajowcy, to się Polaczki wkurzyły że np. chłop z dupy zostaje kapitanem. Urażony Iwański mógł szybciej działać niż myślał i teraz może tego żałować.
Ale tak jest. Nie mówie teraz o Legii, tylko o naszej lidze. Tak jest.
Zapyziała pyza podpisze kontrakt na np. 40 klocków, pogra rok jest spoko, a tutaj przychodzi nowy chłop który chce biegać trenowac i wygryźć ze skłądu. Dla zapyziałej pyzy obcokrajowiec nie jest motywacją dla lepszej pracy, tylko kims kto przyjechał go wygryźć z pracy. Lepij i łatwiej dziury kopać niż trenować w pocie czoła, bo potem może się okazać że rzeczywiście obcokrajowiec okazał sie...lepszy.
A do tego przyjeżdza obcokrajowiem, i "niby dlaczego" dostaje tyle samo pieniędzy co zapyziała pyza. Niby dlaczego, przecież zapyziała pyza musiałą trochę sie wykazać by zaprcować na swoją pozycję. Na pozycję w Lidze Polskiej ktora jest szczytem jego ambicji.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 15.09.2010 o godz. 12:55.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując