Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2010, 10:02
Proud napisał(a):Wyświetl post
Dziś będą dwa.
I bardzo dobrze. Robert wygląda na takiego co doskonale już ogarną sytuacje. Rozeznał sprawę i przystąpił do działania.Te urywki które widziałem,między innymi wymiana 14 podań przy konkretnym pressingu i gol w meczu z Jagiellonią każą sądzić,że facet wie co robi. Oglądając te wymiany tak sobie pomyślałem,kiedy to Wisła wymieniała więcej niż trzy podania z pierwszej piłki w meczu. Przegrana z Jagiellonią w ogóle mnie nie rusza skoro widać,że coś się zaczyna budować,i to konkretnego. Czas działa na naszą korzyść. Żeby tylko kontuzje nas ominęły, jakieś konflikty i będzie dobrze. A sam trener jest chyba pierwszym,który w szczery sposób wypowiada się o swojej pracy. Zobaczcie jak po Cleberze poszedł. Nie ubliżył mu jak to mają w zwyczaju mierni polscy trenerzy,ale powiedział,że gość zawalił bramki i pewnie dla niego jest to ciężka chwila. Nie cała formacja tylko konkretny zawodnik. Nie chce być przesadnym optymistą ale do tej pory działania Holendra każą taki optymizm budzić.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując