Niesmak faktycznie pozostaje. Przyznam szczerze, że jedną z moich pierwszych myśli po zajęciu miejsca w kolejce było; "to ma być nowe oblicze marketingu i metoda na przyciągnięcie ludzi?". Jedno słowo... Wstyd.
Wrócę jeszcze do tematu kkm. Wątek w zasadzie wyczerpany, sprzedaż internetowa jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem, ale temat niejako zacząłem i chciałem się odnieść do wypowiedzi 2 Panów.
@_Vodka MPK nie ma w zasadzie nic do systemu KKM. To był projekt miasta współfinansowany pzez UE. Docelowo kkm miała stać się sytemem płacenia za pewne usługi na terenie miasta (bilety mpk, parkomaty, kina, teatry, baseny itd...) Pewnie stąd moje lobowanie za tym. Przecież ustrojstwo które kosztowało grube bańki musi służyć do czegoś jeszcze poza biletem mpk
@crazykaro automaty kkm są spięte w sieć - to pewne. Co do zdjęcia natomiast... legitymacje studenckie są? ano są... skoro uczelnie wydają swoje "kkm" w postaci legitymacji, dlaczegóż Wisła nie mogłaby wydawać swoich w postaci karty kibica?