Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 17:54
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To jest tylko Twój punkt widzenia.Jak dla mnie szybkościowo to był najlepszy okres, takiego pressingu i agresji nie było ani wcześniej ani nie będzie później - taktycznie też bez zarzutu.Problemem była technika czyli umiejętności czysto piłkarskie.to zresztą ciągnie się za nami od czasu wyprzedania 'Kasperczakowego' zespołu.

A jak szukasz męczarni to trzeba było śledzić poczynania Mourinho w Interze - Ty byś go zwolnił już 5 razy a on mimo często ogromnych męczarni, zdobył wszystko co było do zdobycia.

Tak wiec pozostańmy więc przy własnym zdaniu
Sednem mojego posta była obserwacja, że gdyby zawodnicy chcieli zwolnić trenera, to zwyczajnie przegraliby z 3 mecze pod rząd. Stwierdzenie, że grali przeciwko trenerowi, bo gra była brzydka, jest nielogiczne w sytuacji gdy zespół regularnie zdobywał punkty.

Nie, Wisła Petrescu nie była dobrze przygotowana szybkościowo. Była dobra wytrzymałościowo.

Nie zwolniłbym Mourinho. Bardzo cenię tego trenera i uważnie obserwowałem jego pracę odkąd trafił do Chelsea. Jego zespoły często grają brzydko, ale to jest szkoleniowiec, który potrafi poukładać swoje drużyny. U niego taktyczny chaos jest niedopuszczalny.
Nie, Petrescu nie jest podobny do Mourinho.
Odpowiedz cytując