Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 14:46
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Tak? a co jak będą jutro sprzedawać?, przestańcie może mówić co Wam kumpel gdzieś powiedział, nie będzie biletów to pojawi się takie info na oficjalnej stronie, a tak niepotrzebnie wprowadzacie ludzi w błąd, i nie idą po bilety wychodząc z założenia że nie ma sensu, bilety na teraz są i każdy kieruje się na Reymonta po ich zakup, nie będzie to zamieszczą info na oficjalnej, niepotrzebnie co mecz jest to rajcowanie, o jakie kolejki, tu jakieś filmiki na youtube, informacje co to się nie dzieje pod kasami, a potem przychodzi mecz i mnóstwo pustych miejsc na trybunach, przez takie właśnie niepotrzebne kręcenie co to się nie dzieje, a co się ma dziać, dwa lata prawie nie graliśmy na Reymonta, kolejka jak kolejka (co mecz powinna taka być) , bilety taniutkie no i nowy stadion, niczego dziwnego w tym nie widzę
O co Ci gościu chodzi? weź mnie nie wku*wiaj! Chciałem bilety na E25 kumpel dzwoni, że jest przy okienku i mówi mu sprzedawca że do wyboru mam E26 i E15 to też napisałem na forum. Napisałem gdzieś, że się bilety skończyły? Czy gdzieś coś takiego jest?
Odpowiedz cytując