Wyświetl pojedynczy post
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2010, 09:32
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
A Ty czasem widzisz co się w klubie dzieje? U nas leży wszystko, sprzedaż biletów, transfery, sponsor i powiedz mi co się poprawiło od przyjścia Basałaja? Jest gorzej niż było, zatrudnił Holendrów i to jedyny plus. Przegrywamy mecze z Ruchem, Jagiellonią co jeszcze 2 lata temu było nie do pomyślenia. Zobaczymy co Stan z Robertem zrobią w zimie. Więc nie pisz mi tu bo ja w przeciwieństwie np. do naszego trenera Branco w akcji widziałem wiele razy. Jak go zobaczyłem na zdjęciu teraz to go nie poznałem, nadwaga niesamowita. Już grając w MSV wyglądał jak byczek, potem się go pozbyli. Jego atutami była szybkość i przebojowość, bramkę jaką zasadził w Eintrachcie palce lizać. Gdyby miał 3 lata mniej brać w ciemno na skrzydło ale nie na obronę, on tu przychodzi bo wie że w Anglii takiego "miśka" nie zatrudnią. Tyle dobrze że na testy. Mogę się mylić ale nie tędy droga
A jak przychodził Basałaj nie krzyczałeś razem z innymi, żeby dać mu czas na przebudowę? Po 2,5 miesiącach narzekasz?
Przypominam, że głównym celem jest zbudowanie klubu od podstaw. Widocznie ktoś pomyślał, że z takimi piłkarzami i tak będziemy łapać się do pierwszej 3, więc jakoś przetrwamy ten sezon. 6mln euro nie zginie, poczekaj z transferami do klubu, przynajmniej do lata. Myślę, że w zimie postarają się sprzedać tych, którzy są niepotrzebni i znowu zarobić, a ewentualnie ogrywać juniorów. Ale to tylko moje zdanie.
Odpowiedz cytując