Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 21:14
Sylwek1906 napisał(a):Wyświetl post
Poza tą parodią i kolejką najbardziej wkur*** mnie pan z WŚ.

Podszedł pod drzwi i mówi:
Jeżeli dalej tak będzie to oni zamkną drzwi otworzą tylko jedną kase i bedą wpuszczać pojedynczo.

I jak ty pracowniku WŚ czytasz to co teraz pisze to miej na uwadze że ludzie którzy stoją w kolejce po 4 godziny i pchają sie żeby tylko dostać bilet na mecz ukochanej drużyny, to ty jak pojdziesz na ten mecz to bilet sobie wydrukujesz kiedy tylko chcesz. Wcale nie zaistniałeś swoją groźbą, i dobrze to ktoś skwitował: " ....a normalnie jak w PRL-u"
no i potem wszyscy podchwytują taki wpis i cisną w kogo popadnie choć tak do końca ta historia nie wyglądała.

Otóż tak się złożyło że byłem wtedy w WŚ i tak krytykowany przez ciebie pracownik WŚ podszedł pod drzwi widząc co przy nich wyprawiają kibice Wisły, gdzie niemal wszyscy sobie na głowę wchodzili, przepychali itp a dwa metry za tym ściskiem inni stali normalnie w kolejce.

Pracownik WŚ najpierw powiedział "Proszę się nie pchać. By potem zadać pytanie "Czy to, że tak się wszyscy pchacie zmieni coś?, czy coś przyspieszy? Otóż nie. I dlaczego 1-2 metry dalej inni stoją normalnie w kolejce a tutaj ścisk i przepychanki"

Na tą całą farsę jaką odstawiano przy samych drzwiach padło stwierdzenie "że chyba lepiej będzie zamknąć drzwi i wpuszczać pojedynczo" co wg mnie samego nie było głupim pomysłem widząc tą nienormalną sytuację. Ale jak widać dostosować się do poleceń by szło wszystko sprawnie, sprawia niektórym trudność.

a wzmianka o PRLu dotyczyła nie tej jego "groźby" jak chcesz tu usilnie przedstawić, a właśnie tego ścisku i przepychanek przy samych drzwiach.
Ostatnio edytowane przez PvD : 13.09.2010 o godz. 21:30.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując