Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 19:03
pirat.z.karaibow napisał(a):Wyświetl post

Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.

Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości.
Dla nich takie coś jak sprzedawanie biletów to jest rzeczywiście zaskoczenie. Co rundę ich zaskakuje.

Mnie też zaskoczyło jak stałem po bilety na mecze Parma, Legia, Derby, feta i to tak co rok mnie zaskakuje. Ogólnie to ciągle jestem zaskoczony. Czasy telefoniki dla mnie to karnet jakieś 70%, a tak to są ciągłe zaskoczenia.

Nie wiem czy wiesz ale ostatnio ich zaskoczyło, że jak się sprzeda zawodników z obrony, ktoś złapie kontuzję to nie będzie miał kto grać.

Zaskoczył ich stadion też niedawno, że go budują i że trzeba by go wynająć, że jest coś takiego jak czynsz do zapłacenia i że prawdopodobnie będzie on wysoki.

Niesamowite rzeczy się tu dzieją, ciągłe zaskoczenia.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując