pirat.z.karaibow napisał(a):

Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.
Dla klubu to jest nowa sytuacja. Jestem pewien że osoby decyzyjne wyciągną wnioski i taka sytuacja się nie powtórzy. Spokojnie, doczekamy też czasów kupowania biletów przez internet. Trochę cierpliwości.
|
Dla nich takie coś jak sprzedawanie biletów to jest rzeczywiście zaskoczenie. Co rundę ich zaskakuje.
Mnie też zaskoczyło jak stałem po bilety na mecze Parma, Legia, Derby, feta i to tak co rok mnie zaskakuje. Ogólnie to ciągle jestem zaskoczony. Czasy telefoniki dla mnie to karnet jakieś 70%, a tak to są ciągłe zaskoczenia.
Nie wiem czy wiesz ale ostatnio ich zaskoczyło, że jak się sprzeda zawodników z obrony, ktoś złapie kontuzję to nie będzie miał kto grać.
Zaskoczył ich stadion też niedawno, że go budują i że trzeba by go wynająć, że jest coś takiego jak czynsz do zapłacenia i że prawdopodobnie będzie on wysoki.
Niesamowite rzeczy się tu dzieją, ciągłe zaskoczenia.