pirat.z.karaibow napisał(a):

Przeczytaj wszystko to co napisałem na spokojnie.
Nie napisałem że nie mogę jeździć na mecze, tylko że nie każdy może z wiadomych powodów Przyajcielu.
Mnie nie interesuje czy ktoś jeździ na wyjazdy czy nie, każdy ma takie samo prawo iść na stadion obejrzeć mecz i zakupić bilet.
Powtarzam- ja też jeździłem na Hutnik czy do Sosnowca i nie zgadzam się z tym że takie osoby mają mieć pierwszeństwo. Będziecie mieć i tak te 5 tysięcy fanatyków na G, o to się nie martwię, nie mniej jednak kto miał kuić bilet, mógł to zrobić i bardzo mu zależało, zrobił to w sobotę czy dziś, lub też zrobi to jutro.
Sposób dystrybucji jest jaki jest, każdy widzi i również mnie on nie do końca odpowiada. Zamiast cieszyć się że wracmy o tak długim czasie to swojego "domu", to lamentujemy tu na forum o dupie marynie.
I jeszcze jedno- prywatnie- skończyłeś szkołę policealną i rzucasz tutej tekstami o pisaniu do Przyjaciółki? Niezły cyrk.
|
Bo do takich jak Ty trzeba tak pisać!bo Ty tu cyrk zacząłeś tylko dla klauna etatu juz nie ma!!
Wiec ja mam takie zdanie ze własnie dla tych co jezdzili powinny byc jakies pierwszeństwa Ty masz ze nie powinny i koniec rozmowy tylko po co zaczynałeś kłotnie i wyrzucałeś swoje mysli co do mojej osoby co Cie to obchodzi czy ja jezdze czy Jozek i Franek jezdza wyjezdzasz z jakimis pracami zawodeowymi i rodzinami kto mial jezdzic jezdzil kto nie dał rady trudno!!
jak dałeś rady jezdzic to po co zaczynałes rozmowe w imieniu innych bezsensu szkoda ze w tej chwili nie mam juz czasu bo bym Ci to wszystko inaczej wytłumaczył nara!!