AYALA napisał(a):

|
Branco nie miał miejsca w 2 lidze Greckiej (Levaidikos) wiec chyba cudów po nim sie spodziewac nie można teraz.Ostatni mecz zagrał 9 stycznia w barwach Levaidikosu wchodząc z ławki na ostatnie 20 minut.
|
Nie wymyślaj głupot. Po pierwsze Branco miał miejsce w 1 lidze Greckiej więc w drugiej nie było mu potrzebne (chodzi mi o ostatni sezon ) i zagrał tam przyzwoitą ilość meczów . Po drugie odszedł z Levaidiakosu ponieważ skończył mu się tam kontrakt a po spadku zrobili tam rewolucję i mało kto został a może on nie chciał grać w drugiej lidze ( popatrz na oficjalną , tam pisze że Branco powiedział po treningu że interesuje go tylko gra w najwyższej klasie rozgrywkowej - może ściemniał ale tak powiedział). Po trzecie sprawdź dobrze kiedy rozegrał ostatni mecz w kilku źródłach a później napisz! Ja szczerze mówiąc nie mam zdania na temat tego piłkarza bo nie widziałem go w akcji więc nie będę się wypowiadał , ale po to są testy żeby sprawdzić go, jeśli przekona Maskanta to podpisze kontrakt a jeśli nie to mu podziękują. Myślę że teraz jest nam potrzebny doświadczony boczny obrońca nawet jeśli miałby podpisać z nami kontrakt tylko na tą rundę to warto byłoby z tego rozwiązania skorzystać oczywiście jeśli coś sobą reprezentuje. Teraz najważniejsze jest Mistrzostwo a My przez błędy w obronie i brak bocznych obrońców możemy stracić szanse na Mistrza już w tej rundzie więc zastanowiłbym się poważnie nad kandydaturą tego Kameruńczyka. Zabezbieczenie na wypadek kontuzji Cikosa czy Piotrka Brożka byłoby a i typowy boczny obrońca ma już pewne nawyki i wyuczone zachowania jak się w pewnych sytuacjach zachowywać i będzie lepiej się spisywał na swojej pozycji niż ,np. boczny pomocnik który pierwszy raz gra na tej pozycji.