Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 14:17
A co jeśli matka z dzieckiem chciałby się wybrać na mecz?Rozumiem,że wykracza to poza intelektualne możliwości zrozumienia takiego faktu przez niektórych.

Teraz mam wrażenie,że budują go tak jakby nie chcieli. Ciekawi mnie tylko czy do 2012 roku uda im się chociaż założyć krzesełka na nowej trybunie. Osobiście uważałem,że należy się cieszyć,że w ogóle coś budują, na wykończenie zaplecza, telebimy, parkingi nigdy nie liczyłem. Także nie miałem pretensji,że wyglądem stadion nie powala. Ale to co się z nim obecnie dzieje przeszło i moje wyobrażenie. Mam spore obawy czy kiedykolwiek stadion zostanie wykończony do jakiegokolwiek użytku,standardu. Wizja stoisk z kiełbaskami stojącymi wokół stadionu nie była daleka od mojej wyobraźni. Wszystko na kanwie tego kto to buduje i kto wydaje decyzje. Tak więc teraz trybuna bez krzesełek i trybuna bez kibiców oraz szatnie w barakach zaczynają coraz śmielej krążyć w mojej świadomości.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując