Cytat:
Nie do konca. Ja to widze tak:
1. Klikasz przez przgladarke na konkretne miejsce (aktualizacja dostepnych miejsc, bo nawet system sprzedazy pojedynczych biletow jest zsynchornizowany, np jak w multikine)
2. Przelew, paypal, mtransfer, karta kredytowa czy co tam chcesz
3. Bilet jest ladowany na wyrobiona wczesniej elektroniczna karte kibca (a raczej bilet przypisany do niej w systemie), nie ma zadnej wysylki poczta kurirerem itp bo to niepotrzebne
4. Idziesz na mecz, przykladasz KK do czytnika. system sprawdza ze dla takiej KK w systemie jest bilet aktywny i wchodzisz na mecz
5. Dopingujesz caly mecz!
|
Taki system chyba właśnie jest w Legii.
Ja sobie wyobrażam funkcjonowanie 33 tys stadionu drużyny walczącej zawsze o największe cele , bez istnienia takiego systemu , bo doświadczenie życiowe nauczyło mnie , że w Polsce jeżeli chodzi o organizację wszystkie wyobrażenia mogą stać się realne. Natomiast będzie to
cios w plecy w utrzymanie wysokiej frekwencji na stadionie.
Tego typu rozwiązanie , po pierwsze niewątpliwie zwiększa poziom frekwencji , a po drugie zwiększa komfort a co za tym idzie markę/pijar klubu.
Cytat:
|
Stanowiska sa 4 max 5 przynajmniej tyle dzis działało
|
No i jak tu rąk nie załamywać . Była mowa o 8 , a mamy 4-5 i efekty widocznie na zdjęciach i relacjach. Mam nadzieję , że mimo wszystko w trakcie kolejnych godzin sprzedaży , otwarli te 3-4 brakujące stanowiska.
Na szczęście podszedłem do kwestii organizacji w naszym klubie bardzo realistycznie i kupiłem bilet już w sobotę , kiedy ruch był płynny.