Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 12:18
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Gwarantuje Ci że z tego kolesia nie będzie żadnego pożytku do grudnia zostało 2,5 miesiąca więc po co tracić na niego kasę, Golański był o tyle lepszy bo jest Polakiem, aklimatyzacja nie trwałaby długo, jest młodszy i sprawdził się w naszej lidze, kiedyś zabiegało o niego FC Porto, nie grał w Rumunii bo nie chciał obniżyć zarobków. Jak porównałem zdjęcia Branco kiedy grał w MSV Duisburg i teraz to koleś zanim dojdzie do formy (jeśli) to będzie po rundzie, jest za gruby...zawodnicy z afryki są chimeryczni...to nie jest gracz taki ja nasz Marokańczyk, jego trenował Maaskant i wie na co go stać, Branco ryzyko zbyt duże...
po co tracić kasę? Ile tej kasy że tak o niej piszesz?
w 2.5 miesiąca można dużo zdobyc i stracić, grać z dziurą na boku odważne nie jest
"Golański był o tyle lepszy bo jest Polakiem"- to już w ogóle najśmieszniejszy argument ze wszystkich możliwych gdziekolwiek słyszanych. Aklimatyzacja trwałą by krótko gdyż w naszej kadrze jest TYLKO 10 obcokrajowców, i może być tak że 8 z nich będzie grało w pierwszym składzie, więc słaby agrument, dodając do tego że trenerem jest Holender.
Spróbuj porównac buty z przed kilku lat obu piłkarzy,a potem długość ich włosów w nosie, by ocenić ich potencjał.

Mam wrażenie że słucham/czytam lobbyste Pawła Golańskiego.
Golański jest leszy bo ma "ń" w nazwisku a tamten jest czarny z Kamuerunu.
Ciekawe dlaczego Golański tak długo był bez klubu, pewno tak się o niego menadzerki biły że nie wiedział czy pójść do Milanu czy Realu, ale go okłamali jak bramkarza Legii Antolivic i nie Chelsea, a Korona.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując