Temat: Bilety
Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 12:11
Cytat:
Zastanawia mnie dlaczego zrezygnowano z przedsprzedaży dla karnetowców? Osoby, które jeździły do Sosnowca czy do Huty, wspierały swój klub przez cały ten wariacki czas teraz muszą się stresować czy dostaną bilet, bo nagle tysiące chcą iść na mecz. Ciekawe gdzie te tysiące (naście) były jak trzeba było ruszyć dupę na choćby Suche Stawy?!
Tez mnie , to trochę ,,zabolało''.
Mam nadzieję , że kwestia posiadania karnetów na Sosnowiec lub SS będzie uwzględniona przy zniżkach na karnety wiosenne tj traktowana jako przedłużenie , wzorcem sezonów poprzednich.
Bo na obecną chwilę sytuacja prezentuje się następująco ; zrobiliście swoje , a teraz pocałujta w dupę wujta.
Klub w jakiś sposób powinien uhonorować osoby , którym chciało się ruszyć dupę czy to do Sosnowca czy na Nową Hutę . Przykładowo możliwością zakupu biletu w przedsprzedaży , aby uniknąć tego iż ktoś komu chciało jeździć do Sosnowca , czy na Nową Hutę nie dostanie biletu kosztem kogoś dla kogo np. na Suchych Stawach było zimno,szaro,źle i straszno.
Generalnie ja już kupiłem sobie bilet na Koronę w sobotę , ale domyślam się , że może być jakaś grupa osób która była z Wisła w czasach ,,emigracji'' , a biletu na młyn nie dostanie.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 13.09.2010 o godz. 12:18.
Odpowiedz cytując