Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2010, 10:09
Cytat:
Pomimo, ze leżącego (Legia) się nie kopie, to jestem ciekaw, czy zachowaniem gwiazdorka Vrdoljaka zajmie się Wydział Dyscypliny za to co wczoraj pokazano w canal+extra z meczu z Ruchem. Celowe nadepnięcie ręki leżącego Olszara. Jak sobie przypomnę to nie tak dawno Wydział Dyscypliny bardzo się spieszył przed meczem z Legią aby zawiesić na 2 mecze Boguskiego. Zobaczymy czy konsekwencji im nie zabraknie.
No, to było żenujące. A to była tylko jedna z takich sytuacji (tyle, że Vrdoljak później już chyba nic nie zrobił). Manu w pewnej chwili zamachął się na Sadloka, później w innej akcji złapał go za głowę i coś na niego wrzeszczał (fakt, że Sadlok drwalił Manu jak mógł, Manu łokciem w twarz dostał z 2 razy przynajmniej - od samego Sadloka. Swoją drogą - Manu grał przeciętnie, a i tak odjeżdżał naszemu reprezentantowi... a ja go chciałem do Legii swego czasu, heh). Rzeźniczak - wiadomo. Mezenga - ciągle miał pretensje, najwięcej energii to miał jak rwał się z klatą i łapami na zawodników z Chorzowa. To daje do myślenia - co się musi dziać w szatni, jeżeli oni wszyscy mają nerwy w strzępach.
Legionista
Odpowiedz cytując