Ogryzek napisał(a):

Jakby Chavez był w dobrej formie to Maaskant z pewnością by to dostrzegł. Skoro gra Paljić a nie on znaczy - jest bardzo źle.
(Ja widziałem tylko skrót meczu z Resovią i wyglądało to gorzej niż Kowalski - starcona bramka to jego dzieło do tego powinniśmy stracić jeszcze 1 bramkę po jego kiksach)
|
Po pierwsze -wystawienie wysokiego prawonożnego Chaveza na lewej obronie na Grosika byłoby po prostu głupie więc wybór Paljica nie dziwi a z Chavezem wcale tak źle nie musi być.
Co do meczu z Resovią to
jeśli oceniasz piłkarza na podstawie 4-minutowego filmiku w którym miał dwa kontakty z piłką to jesteś śmieszny . Oczywiście w tym filmiku popełnił błąd który jednak może przydarzyć się każdemu , Glowie nieraz też równie wielki błąd się przytrafiał , takim obrońcom jak Kłos czy Żewłakow również a nawet ostatnio Bunozie w jednym sparingu z Kolejorzem po którym większość z forum już go skreśliła a teraz Gordan zaczął zbierać pochwały, więc nie przejmowałbym się tym błędem i czekał co pokaże dalej. Co do bramki nie mogę zgodzić się że była to wina wyłącznie Chaveza, to była wina całej drużyny, Resovia ładnie rozegrała , rozklepała naszą obronę, Chavez trzymał linię z pozostałymi obrońcami i dlatego napastnik Resovii był niekryty ale piłka poszła na skrzydło do zawodnika który nie był na spalonym i wtedy Chavez już nie mógł zdążyć. Cała obrona źle się spisała, również pomoc więc pisanie że stracona bramka w tamtym sparingu jest jego dziełem jest głupie i nie słuszne, jeśli brakuje Ci argumentów żeby po kimś pojeździć to nie wymyślaj głupot!