wisl@k_TS napisał(a):

Dumo Stolicy gdzie jesteś? 
Swoją drogą chłopak rzeczywiście uwierzył w LM przy Konwiktorskiej.
|
Czyli jak rozumiem Ty(i wielu twoich przedmówców) już wiesz że Polonia/Groclin nie ma szans na mistrzostwo, rozumiem że to już gdzieś zapisano i wisi jak fatum, którego nie da się ominąć.
Ja podtrzymuję swoje słowa że Polonia/Groclin jest jednym z trzech głównych kandydatów do mistrzostwa Polski.
Co do dzisiejszych meczów to bardzo ładny mecz Korony, dobrze poustawiana i równa(choć przeciętna) drużyna. Na wyrównanych umiejętnościach mogą daleko zajechać. Nie widać jakiejś wyraźnej dysproporcji pomiędzy umiejętnościami poszczególnych formacji. Myślę że 3-6 miejsce jak najbardziej jest w ich zasięgu
Przyjemny dla oka(przynajmniej w drugiej połowie którą oglądałem) mecz Ruchu. Widać że Niebiescy zostawili serce i sporo zdrowia na boisku, o dziwno niezłe sędziowanie(przede wszystkim sędzia nie przeszkadzał i pozwalał na sporą ilość agresji temperując tylko brutalne zagrywki). Dobra postawa lewej strony Ruchu. Co zaś do Legii to wygląda na to że atmosfera w zespole się sypie, jeśli Skorża tego nie ogarnie to myślę że wytrzyma maksymalnie do grudnia.