Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2010, 19:39
Ale ja to napisałem z dużą dawką IRONII i nie zacząłem tego tematu. Ale tak mnie wykrzywiło że musiałem odpowiedzieć.
Ja się w takie wyliczanki nie bawię bo to jest nielogiczne i nie trzyma się kupy. To jest zwykłe gdybanie co by było gdyby.
Takich domysłów ja mogę wypisać setki tysięcy. Co by było gdyby Brożek nie doznał urazu w meczu z GKS Bełchatów, co by było gdyby Niedzielan został w Wiśle. Co by było gdyby Skorża nie odszedł z Wisły. Co by było gdyby Barcelona nie wpakowała Wiśle 4 bramek na CN. Co by było gdyby Petrescu został przy Reymonta. Co by było gdyby Łobodziński nie strzelił bramki w meczu z Lechią. Co by było gdyby Boguski się odblokował. Co by było gdyby Polonia dziś wygrała. Co by było gdyby Probierz objął Wisłę.
I tak mogę pisać w nieskończoność, a po co, skoro nie to nie ma sensu, do czasu gdy tak się nie stanie. To takie bujanie w chmurach bo równie dobrze mogę sobie wmawiać że gralibyśmy w Lidze Mistrzów gdyby uznano prawidłowo strzelony gol przez Penkse w Atenach. Że zdobylibyśmy sezon wstecz MP gdyby Poznaniacy nas nie wyprzedzili w tabeli. Że gralibyśmy dalej w Pucharze Polski gdyby Wisła nie przegrała z Lechią. Uważasz to za logiczne? Jeśli tak to 99,9999% Polaków już szykuje sznurki na hakach po przejrzeniu numerków w dużym lotku.
Ostatnio edytowane przez element : 12.09.2010 o godz. 19:54.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując