Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2010, 19:31
Ale ja niczego nie obieram ani Kasperczakowi chociaż czuję do niego niechęć ani nikomu innemu, grającemu, trenującemu i pracującemu w moim ukochanym klubie, który cokolwiek dla niego zrobił i robi.

Tylko myśl 1q2
Cytat:
A skąd wiesz że inny trener też nie zdobył by tych mistrzostw?
Odbieram jednoznacznie. Skorża zdobył swoje. Nikt mu to nie odbiera. Ale przecież nie mamy pewności że gdyby drużynę objął ktoś inny to nie zdobyłby tyle co Skorża. I to jest właśnie dla mnie NIELOGICZNE. Bo to co zdobył Skorża czy Kasperczak to są fakty. Reszta co by było gdyby to są jedynie domysły, wróżenie z fusów.
Bo to tak jakbym napisał "a skąd wiesz że gdyby Petrescu został w Wiśle to wprowadziłby Krakowian do LM?" 90% wie ze tak. Bo kogoś tam w Rumunii wprowadził.
Tyle tylko że to są jedynie DOMYSŁY, nie fakty.
Ja tu właśnie widzę taką wrodzoną nienawiść do złotoustego. Jak pojawia się Skorża to przypadek, że to, tamto, że Kosowski, że Zieńczuk w życiowej formie. A jak pojawia się temat Kasperczaka to wszystko jemu zawdzięczamy. Super trener i w ogóle. A każdy zapomina że to był naszpikowany gwiazdami zespół, gdzie grało mnóstwo podstawowych reprezentantów i kiedy to Wisła była JEDYNYM profesjonalnym klubem w Polsce. Jak się jechało na mecz to się tylko zastanawiało czy wygramy 4-0 czy 7-0. I tak na prawdę Kasperczakowi było DUŻO łatwiej. Ale nie odbieram mu jak już wspomniałem niczego.
Ostatnio edytowane przez element : 12.09.2010 o godz. 20:05.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując